Verdensmesteren i planke udtaler:

09-Juni-2015

Kære Jytte Meier
Tusind tak for suveræn coaching i forbindelse med min verdensrekord i Planke.
Det gjorde forskellen at have været mentalt i mål inden strabadserne. Tom Tom Hoel

06-Juni-2015

Nyhed

Hej Jytte
Rallyprøve idag i Jægerspris. Dommer bemærker at jeg har en dejlig ro
Det virker , det virker. Vi vinder ikke, men vi får omkring 93 point (synes jeg hun sagde).(næste prøve er 27/6).Er så glad.
Atter en superdejlig tilbagemelding på C/D'en "konkurrenceangst"

03-Juni-2015

Feed back på en cd.

Vi har fået denne dejlige tilbagemelding fra en kunde: "Så har jeg været til prøve i lørdags. Det gik… ikke til toppræstation, men det gik til at jeg kunne mærke at din lydfil har hjulpet mig. Jeg havde lidt småfejl og en hel øvelse der fejlede… lang forklaring… men mest af alt kunne jeg mærke hvordan mit fokus på at løfte hovedet og trække vejret ind gennem næsen og langsomt ud gennem munden virkede. Det var faktisk skønt, at mærke at jeg følte mig helt rolig stort set det meste af tiden… og lidt undrende over, at jeg ”mistede” hunden et par gange." Det er så dejligt at høre, at c/d'en har en effekt!

08-Juli-2016

udtalelse fra klient

Hej søde Jytte, en lille opdatering efter i tirsdags. Jeg var så hammer træt da jeg kom hjem efter en super session hos dig, jeg kan mærke at der er faldet en masse på plads inden i og kan mærke at det bundfælder sig mere og mere, jeg har en fantastisk ro igen og i morgen er min plan at kører hele vejen til Kalundborg, så jeg kan se de små hvapser.........Tusind tak for hjælpen og til andre som læser herinde, Jytte er så sindsyg dygtig og jeg kan kun anbefale hende på det højeste........:-)

Tina Ann

Læs hvad andre har oplevet:

"Uanset hvem du tror, du er, er du altid meget mere!":

Hej Jytte.Åh hvor godt. Til træning i dag gik vi rally baner. Normalt når vi gør det er jeg nervøs fordi jeg skal vise noget for min træner. Vi kommer aldrig ordentlig i gang da min hun vender sig væk fra mig fordi jeg er nervøs. I dag var jeg ikke nervøs, min hund blev hos mig og vi lavede 2 super starter hvor min hund ville mig. Og selv om der var undervejs på banen kom forstyrrelser ville han som det mest naturlige i verden tilbage til mig.
Det er så vidunderligt, at jeg ikke tør tænke på at det er rigtigt,  at nervøsiten er fortid. Jeg har netop meldt mig til en uofficiel prøver den. 15-3 og jeg er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ spændt på hvordan jeg ha det der.    TAK for lyset og håbet for fremtiden.    Hilsen  An.

 

Kursus I Herning

Det var en utrolig lærerig dag. Jeg ved, at flere af os har praktiseret selvhypnose efterfølgende.

Jeg er sikker på, at alle der deltog i kurset fik noget positivt med derfra, hvad enten man var ny eller en erfaren hundefører. Som jeg tidligere skrev, så havde vi store forventninger til kurset, og kan kun sige, at det levede fuldstændigt op til det og meget meget mere.

Kan kun anbefale andre klubber at lave et lignede arrangement - tror i hvert fald ikke det er sidste gang vi invitere Jytte til et besøg i vores klub.

1000 tak for en dejlig dag Jytte - det var en utrolig udbyttesrig dag, hvor vi lærte rigtig meget.

Lige til sidst vil jeg nævne at de 5 hundefører som skulle til prøve weekenden efter alle betod

Ann Grandahl

 

På kursus i NPL og selvhypnose med Jytte Meier:

Lørdag den 10.august 2013 var jeg så heldig at deltage i et af Jytte’s kurser om konkurrence nerver inden for hundearbejde. 

Mange vil nok tænke, hvorfor deltage når du ikke selv går med hund og skal til konkurrence, men som formand i Herning Politihundeforening står jeg også med nervøsitet og spænding, hver gang en af foreningens medlemmer skal til prøve/ konkurrence, da jeg jo altid ønsker det bedste for deltageren. Så jeg tænkte, måske kan jeg få noget med fra kurset som jeg kan bruge på mig selv, og bruge i min støtte til andre. Igennem kurset oplevede vi, hvor stor betydning vejrtrækning kan være, for at man kan holde fokus på opgaven og fordybe sig i det positive som man står over for at skulle udføre.

Jytte fortalte om NLP og om hypnose som værktøj, og hvordan man kunne udføre selvhypnose. Som jeg kender folk, vil de fleste sige ”hypnose virker ikke på mig!” men da vi på kurset oplevede, både at Jytte lavede hypnose på os og at vi efterfølgende skulle lave selvhypnose, tror jeg ikke nogen af deltagerne vil sige at hypnose ikke virker. Det er et utrolig effektiv værktøj til at åbne op for de positive tanker og ikke mindst få gjort op med de negative, noget som kan bruges overalt i din hverdag, med din familie, på job og fritidsinteresser.

Jeg kan anbefale Jytte’s kurser til alle, når du først har oplevet hvilke positive ting kurset fylder dig med, vil du have mere.

 Jørn Henriksen

 

Udtalelser fra kurset i Hadsten januar 2014:

Godt kursus med et godt indhold.

Supergodt at man selv prøver hypnose.

Meget relevant.

Interessant og lærerigt med god energi.

Kursisterne glæder sig til at arbejde med det.

Er sikker på, det kan skabe positiv forandring.

 

Coaching via SKYPE:

Kære Jytte Meier
Tusind tak for din store hjælp tidligt fredag morgen.
For din sides læsere vil jeg kort beskrive forløbet.
Jeg var i Californien for at tage de sidste fysiske prøver i forbindelse med en aftale med et spændende amerikansk firma. I den forbindelse skulle jeg træde i vand med hænderne oppe over vandet i 5 min. Det er i sig selv en fysisk udfordring, men jeg havde samtidig en rig...tig dårlig følelsesmæssig side samtidig. Da jeg normalt har det godt med vand og både sejler kano/kajak og svømmer var det en stor overraskelse at mærke en blokering dybt inde i.
Pointen er at Jytte på 20 min. på et ukristeligt tidligt tidspunkt fik mig ind til kernen af problemet og fik det sat i et nutidigt perspektiv. Derefter tog jeg til prøven og gennemførte. Tak for hjælpen endnu engang. Tom Hoel

 

 

 

 

Nyheder, tips og gode råd:

Besøg Hundekurser4us Facebook side