05-02-2019

 

Mind to body = tanker og følelser -
body to mind = forstærk din følelse af fred og ro!!!!!
Sindet udtrykker sig gennem kroppen, og nyere forskning viser, at kroppen påvirker sindet!!!!
Tankevækkende ikke?
Nervesystemet ved, at du ikke smiler, hvis du er sur, vred eller i fare. Nervesystemet og resten af kroppen slapper af bare ved et lille smil, fordi der sendes signal til kroppen om, at du føler dig godt tilpas.
Så kom dog i gang: blot en lille krusning af et smil er nok.
Herved hjælper du underbevistheden til at fokusere på noget positivt.
Smil til verden og verden smiler til dig.
SÅ smil smil smil.

Din hund bliver også glad: er der noget bedre for Vuffi end en glad hundefører?

 

14-01-2019

Det er altid spændende at starte med en ny hund.
Man sætter nye mål og kommer i kontakt med nye inspirerende trænere.
Jeg bliver konstant mindet om, hvor vigtigt det er at have is i maven, når man starter ny indlæring på en anden måde, end den man ellers har prøvet. Ørerne står på stilke, og  dyb koncentration, når instruktøren demonstrerer nye måde at træne på.
 På et tidspunkt føles det, som om hjernen står stille, og man kan ikke forstå/rumme mere. Det er også sjovt at se, hvor forskelligt, man forstår instruktionerne, nogle har ligesom "fotosyn" nogle bruger høresansen og andre har brug for at føle. Så er der dem, der kombinerer de forskellige sanser, det stiller store krav til instruktøren at få formidlet sit budskab, og ikke mindst er det uhyre vigtigt at kursisterne har is i maven, fordi hundeførerens uro smitter af på hunden, og så går det hele i fisk. Efter sådan en intens kursus dag er det en god ide at "træne" på sofaen uden hund. Gennemgå øvelserne i fantasien og øve sig i at se billeder, på den måde bliver det en leg at gå ud og træne de forskellige momenter, man har lært.
God træning.

14-01-2019

Det er altid spændende at starte med en ny hund.
Man sætter nye mål og kommer i kontakt med nye inspirerende trænere.
Jeg bliver konstant mindet om, hvor vigtigt de er at have is i maven, når man starter ny indlæring på en anden måde, end den man ellers har prøvet. Ørerne står på stilke, og en dyb koncentration, når instruktøren demonstrerer nye måde at træne på.
På et tidspunkt føles det som om hjernen står stille, og man kan ikke forstå/rumme mere. Det er også sjovt at se, hvor forskelligt, man forstår instruktionerne, nogle har ligesom "fotosyn" nogle bruger høresansen og andre har brug for at føle. Så er der dem, der kombinerer de forskellige sanser, det stiller store krav til instruktøren at få formidlet sit budskab, og ikke mindst er det uhyre vigtigt at kursisterne har is i maven, fordi hundeførerens uro smitter af på hunden, og så går det hele i fisk. Efter sådan en intens kursus dag er det en god ide at "træne" på sofaen uden hund. Gennemgå øvelserne i fantasien og øve sig i at se billeder, på den måde bliver det en leg at gå ud og træne de forskellige momenter, man har lært.
God træning.

18-08-2018
Uf er træt af sygdom.
Tålmodighed har aldrig været min stærke side, derfor har jeg besluttet mig for at tage en dag ad gangen - faktisk time for time. Ligeledes vil jeg styre mine tanker. En lille øvelse i ikke at tænke negativt i f.eks. 5-10 minutter. Det gør virkelig en forskel. Næste step er meditation. Denne øvelse går ud på at sidde tanketom i et stykke tid - også en udfordring. Meditation kan udføres på mange forskellige måder, for mig handler det blot om at holde fokus på min vejrtrækning. En dyb indånding via næseborene en lille pause - udånding via munden (længere udånding end indånding) - igen en lille pause inden næste indånding. Resultat fred i hovedet (støjsenderen som jeg ofte kalder den) kroppen slapper af, musklerne er også afslappet.
Samme vejrtrækning bruges også, når man træner hund. Det giver ro og overblik i den to-benede, og hunden forstår signalet:"Klar", herefter starter man så.  
13-07-2018

Vil du have mere selvtillid?
Jeg tror, der er mange, der ønsker mere selvtillid - men hvordan får man det ønske opfyldt? Ganske enkelt ved at om-programmere sig selv. "Det lyder mærkeligt" er der nok mange, der vil sige. I virkeligheden handler det blot om at opfylde sine mål. Er man ikke meget velstruktureret, vil man opleve glæde, selvtillid og effektivitet ved blot at følge det enkle kalender-trick. Tag en spiralkalender og skriv 5 ting op, der skal udføres næste dag. Når opgaven er udført, tegner du en STOR glad smiley ud for opgaven. Ved dagens slutning ser du på alle de ting, du har udført og glæder dig over resultatet. Selvom man måske har haft en dårlig barndom med f.eks mobning, hjælper det jo ikke på selvtilliden at blive ved med at "tænke" baglæns. Nogle har måske brug for terapi, det er selvfølgelig også OK. Men er du til de hurtige løsninger, giver de i de fleste tilfælde hurtige resultater at arbejde med sine mål. Herved ændres ens selvtillid helt grundlæggende.
Ganske enkelt omprogrammering.
Bliv chef i dit liv.!! Alpha coaching/hundekurser4u hjælper dig videre. tlf. 29916861
Del meget gerne