16-01-2018

tænk positivt tal positivt

“For at blive glad og gammel skal du tænke positivt og tale positivt. Du skal lade være med at sige “nej”, “ikke” og “måske” og den slags, for blot ved at tale kan du faktisk ændre på din DNA og dine gener. Det viser helt ny forskning. Hvis du taler til dine gener, kan du få dem til at genoprette sig, hvis de er blevet skadet. Det har noget at gøre med at dit stemmeleje og de vibrationer, som det udsender, går ind i kroppen og ind i generne og ændrer dem til noget bedre. Husk på, at optimister lever otte år længere end pessimister,” slutter Carsten Vagn-Hansen.

Hvad kan man så bruge dette citat til?

 Man kan bruge det til at være positiv i sin træning og sætte fokus på de ting, der går godt. Nogle øvelser tager måske lidt længere tid til at blive indlært - måske har man ikke helt forstået, hvordan man bedst muligt aktiverer sin hund, så den yder mest muligt. Husk at hunde ikke bruger mere energi en højst nødvendigt. Egentlig "tænker hunden, hvad får jeg ud af det?"

Derfor er det vigtigt at skabe forandringer i hundens træning, så den aldrig ved, hvilken beløning leg kæmpe stor ros fra hundeføreren, eller hvad der nu egner sig bedst for det enkelte individ.

"Husk at være i balance med dig selv og have gennem tænkt de forskellige øvelser inden , du starter. Så højt humør ro i sindet, ro i hovedet,så er succesen  er i hus."

Hundekurser4u  hjælper til at nå dine mål kontakt tlf. 29916861